Cum platesti online sau in Magazinul Stud Pass

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)  se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard

Plaseaza comanda si alege metoda de plata Card bancar online. Dupa finalizarea comenzii vei fi redirectat catre serverul securizat pentru plata unde vei introduce datele cardului tau.

Transfer bancar

Plata prin banca sau transferul bancar – Op (ordin de plata) – poate fi efectuata direct la sediile bancilor la care ai deschis cont sau prin internet banking. Dupa ce ai achitat plata transmite-ne dovada platii prin email. Dupa validarea platii, operatorii nostri vor integra comanda spre procesare.Datele noastre pentru plata sunt:

SC Stud Pass SRL

RO13RNCB0175128201860001, BCR Iaşi

J22/1061/28.06.2012

CUI 30369647

str. Dimineţii nr. 18, punct de lucru Iulius Mall, etaj 2, Iasi

Cash sau card la sediul nostruAi posibilitatea de a achita comanda la sediul nostru sau in oricare dintre florariile FlorideLux cash sau prin card bancar (POS). Este foarte important de stiut ca anumite produse nu sunt disponibile spre ridicare in momentul platii – acestea trebuiesc achitate in avans. Este cel mai bine sa discuti cu operatorii despre aceasta disponibilitate.

Cash prin ridicare de catre un curier

Poti alege sa achiti cash unui curier, insa DOAR in avans, inainte de livrare. De asemenea, te rugam sa iei in considerare faptul ca aceasta metoda de plata este disponibila pentru Iasi. Se percepe o taxa suplimentara pentru deplasarea curierului la adresa indicata.

Plata la livrare

Acceptam plata la livrare pentru Iasi.